Stekt grillost med balsamvinäger och honung

  • Tid: 15 min
  • Portioner: 4
  • Nivå: Lätt
Stekt grillost med balsamvinäger och honung
Upptäck smaken av sommaren med vår grillost, glaserad med en söt och syrlig blandning av balsamvinäger och honung. Perfekt som förrätt eller tillbehör till grillkvällen!
Ingredienser

1 frp Larsa grillost eller halloumi
2 msk balsamvinäger
1 msk honung
1 st vitlöksklyfta, riven
Peppar efter tycke och smak

Gör såhär

1. Skär osten i 1 cm breda skivor
2. Blanda samman övriga ingredienser i en skål
3. Pensla blandningen över ostskivorna
4. Hetta upp olja i en stekpanna på medelvärme
5. Stek osten tills gyllene, ca 2-3 minuter per sida

Servering
Ät som de är eller som tillbehör till sallad eller grillat. Går även utmärkt att tillagas i airfryer eller på grillen!

Följ oss på Instagram!

Till detta recept

Relaterade recept

Med Larsa får du tillgång till en hel värld av spännande recept och färgstarka maträtter. Upptäck dina favoriter!
Äkta grekisk yoghurt

Hitta din favoritsmak