Rödbetor med feta- och nötfyllning

  • Tid: 40 min
  • Portioner: 4
  • Nivå: Mellan
Rödbetor med feta- och nötfyllning
Rödbetor med vår goda fetaröra är en kombination som vi älskar! Piffa gärna till med nötter och örter så har du ett perfekt tilltugg till alla festigheter.
Ingredienser

2 st rödbetor, stora
2 dl valfri Larsa yoghurt, naturell
1 frp Larsa Feta eller Oriental White Extra Creamy
2 msk dill, finhackad
Nötter efter smak, t.ex valnötter, pumpakärnor eller pistage
Salt och peppar efter tycke och smak

Gör såhär

1. Börja med att koka upp rödbetorna i saltat vatten tills de blir mjuka.
2. Låt svalna och skala försiktigt, skär sedan några någorlunda tunna skivor. Använd gärna en mandolin.
3. Mixa samman osten och yoghurt med övriga ingredienser.
4. Fyll varje rödbetsskiva med ca en matsked av den goda vitoströran. Vik därefter ihop försiktigt.

Servering
Lägg upp på ett vackert fat och garnera med nötter och örter och servera!

Följ oss på Instagram!

Relaterade recept

Med Larsa får du tillgång till en hel värld av spännande recept och färgstarka maträtter. Upptäck dina favoriter!
Äkta grekisk yoghurt

Hitta din favoritsmak