Päroncarpaccio med getost

  • Tid: 15
  • Portioner: 4
  • Nivå: Mellan
Päroncarpaccio med getost
En fräsch och lyxig förrätt, päroncarpaccio med getost. En perfekt kombination av sötma och sälta!
Ingredienser

2-3 st gröna päron, fast sort
1 frp Larsa getost
4 st rädisor
65 g rucola
Valnötter
½ citron, saften
Olivolja
Salt och peppar efter tycke och smak

Gör såhär

1. Skiva päronen och rädisorna tunt med en mandolin och placera i ett fint mönster på ett fat
2. Strö över getosten, rucola och grovhackade valnötter
3. Blanda samman olivolja, citron, salt och peppar och ringla över carpaccion
4. Servera genast

 

Följ oss på Instagram!

Relaterade recept

Med Larsa får du tillgång till en hel värld av spännande recept och färgstarka maträtter. Upptäck dina favoriter!
Äkta grekisk yoghurt

Hitta din favoritsmak