Jordgubbstoast med grekisk yoghurt

  • Tid: 5 min
  • Portioner: 2
  • Nivå: Lätt
Jordgubbstoast med grekisk yoghurt
Det här lätta receptet är lika delikat som vackert för ögat att titta på. Färska jordgubbar, tjock grekisk yoghurt som serveras på rostat bröd 🍓Passar att njuta av som mellanmål, tilltugg eller en lyxigare frukost.
Ingredienser

Ingredienser
Jordgubbar
Larsa Grekisk yoghurt
2 st brödskivor, rostade
Basilikblad (eller mynta)

Gör såhär

1. Skiva jordgubbarna och skala en bit gurka och dela det gröna skalet på längden i passande storlek, för att använda som stjälk
2. Bred yoghurt på de rostade brödskivorna
3. Lägg på de skivade jordgubbarna. Skär ett V i toppen av varje jordgubbsskiva så att den får formen av en tulpan. Dekorera med gurkskalet som ”stjälk” samt                  basilikablad som blomblad.

Servering
Sprinkla gärna över lite flingsalt innan servering. Som variation kan man byta ut yoghurt mot labnebollar, eller smulad feta

Följ oss på Instagram!

Relaterade recept

Med Larsa får du tillgång till en hel värld av spännande recept och färgstarka maträtter. Upptäck dina favoriter!
Äkta grekisk yoghurt

Hitta din favoritsmak