Den här bärkompotten toppad med krämig, grekisk, len yoghurt är obeskrivligt god! Färska söta hallon och blåbär får en god arom när de kokas ihop till en kompott!

Yoghurt med bärkompott

Portioner: 2
Förberedelse: 10 min
Tillagning: 0 min
Totaltid: 10 min

Ingredienser

  • 2 dl Larsa Grekisk yoghurt
  • 2 dl blåbär
  • 2 dl hallon
  • 1 dl socker
  • 1 msk pressad citronjuice (eller 1 msk whisky)

Tillagning

  1. Blanda hallon och blåbär i en kastrull
  2. Tillsätt strösocker, småkoka på svag värme under lock ca 5 minuter
  3. Smaka av med lite pressad citronjuice och låt svalna

Servering

Lägg upp i glas eller portionsskålar. Toppa med valfri Larsa yoghurt och njut!

 

Följ oss på Instagram