Vi inte få nog av kalla, snabblagade rätter som passar perfekt på sommaren eller som en enkel lunch. En favorit är givetvis Gazpacho där du egentligen kan mixa ner lite vad som helst som är i säsong. Testa att kombinera din klassiska tomatbas med jordgubbar, eller varför inte nektarin? Det viktigaste är att smaksätta soppan ytterligare med riktigt goda toppingar – och vad passar då bättre än vår fetaost? Lova att ni testar, ni kommer inte ångra er!

Ingredienser

1 pkt Larsa ekologisk fetaost, 150 g               
6-8 små tomater
2 mogna nektariner
1/2 gurka
1/2 kruka färsk mynta
1 vitlöksklyfta
1 liten rödlök
2,5 dl iskallt vatten
3 msk Larsa olivolja
1-2 tsk rödvinsvinäger
1 röd chili
2 msk honung
Några droppar saft från citron eller lime
Salt och peppar efter tycke och smak