Ett skepp kommer lastat med ett snabblagat helgtips! Gör egna nachochips på tortillabröd eller libabröd och servera med en superenkel avokadoyoghurt!
Avokadoyoghurt med tortillachips
Portioner: 4
Förberedelse: 10 min
Tillagning: 5 min
Totaltid: 15 min
Ingredienser
- 2 st avokado
- 1 finhackad vitlöksklyfta
- 3-4 msk Larsa Grekisk yoghurt
- 2-3 tsk citronsaft
- Salt och peppar efter tycke och smak
- Dela först brödet i bitar enligt bilden och stek på både sidor i olja tills de har fått en fin gyllene yta
- Lägg på hushållspapper eller en kökshandduk och låt rinna av. Salta!
- Blanda ihop dippen medan chipsen svalnar
- Mixa allt slätt med stavmixer, smaka av med mer citron, salt och peppar
Följ oss på Instagram!
Receptet och bild är framtaget av @tuvessonskan