Ett skepp kommer lastat med ett snabblagat helgtips! Gör egna nachochips på tortillabröd eller libabröd och servera med en superenkel avokadoyoghurt!

Avokadoyoghurt med tortillachips

Portioner: 4
Förberedelse: 10 min
Tillagning: 5 min
Totaltid: 15 min

Ingredienser

  • 2 st avokado
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 3-4 msk Larsa Grekisk yoghurt
  • 2-3 tsk citronsaft
  • Salt och peppar efter tycke och smak
  1. Dela först brödet i bitar enligt bilden och stek på både sidor i olja tills de har fått en fin gyllene yta
  2. Lägg på hushållspapper eller en kökshandduk och låt rinna av. Salta!
  3. Blanda ihop dippen medan chipsen svalnar
  4. Mixa allt slätt med stavmixer, smaka av med mer citron, salt och peppar

Följ oss på Instagram

Receptet och bild är framtaget av @tuvessonskan