• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
Larsa Foods
Menu
  • Produkter
  • Recept
  • Matinspiration
  • Om Larsa
  • Kontakt
    • Samarbeten & Event
    • Press
    • Medarbetare
    • Reklamation
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Pimentos de padron med vitost

Missa inte dessa små gröna paprikor nästa gång du handlar, finns i de flesta välsorterade grönsaksdiskar.

Härlig yoghurt till frukost!

Larsa yoghurt tillsammans med en näve söta bär, nötter och chiafrön kan vara allt från en bra start på morgonen,

Labneh på Pizza

Ont om tid eller bara sugen på något enkelt och otroligt gott! Prova att laga en snabb och enkel pita eller libabröds pizza.

Labnhe bowl med matvete, avokado och kryddiga kikärtor

Njut av en god vegetarisk sallad med olika sorters Labneh!

Vegetarisk Meze bricka med hummus

Mezekulturen, som är stark runt Östra Medelhavet ner mot Mellanöstern, handlar om att umgås kring god mat,

Hummus bowl

Enkel dippbricka vardag som fest! Dekorera din hummus bowl med det du tycker om och dippa direkt i skålen!

Labneh som pålägg!

Upptäck nya smaker! Här använder vi Labneh som pålägg och kombinerar med hemlagad björnbärsylt.

Kryddiga apelsiner med getmjölksyoghurt

En fantastisk fin smakkombination där Larsas getmjölksyoghurt balanserar sötman

Ärtbruschetta med Larsa yoghurt och fetaost

En enkel god Bruschetta som du får till på nolltid

Halloumirulle

Vi gav matbloggaren @tuvessonskan i uppdrag att skapa ett enkelt recept utifrån ett smakminne.

Anari med jordgubb och honung

En frisk god dessert eller mellanmål med den cypriotiska delikatessosten anari, jordgubb och honung.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Larsa Foods AB
    Flygledaregatan 6, 212 39 Malmö
  • Telefon: +46 40 22 89 86
  • E-post: kontakt@larsafoods.se
  • Öppettider: mån-fre 8.00-16.00
Larsa Foods

© Larsa Foods. Allt material publicerat på sajten är skyddat av internationell upphovsrättslagstiftning.
Vi månar om din integritet och sparar inga uppgifter i onödan. Vänligen läs vår integritetspolicy för mer information.