Smörstekt Bellaverde med Labneh och yoghurt

  • Tid: 20 min
  • Portioner: 2
  • Nivå: Lätt
Sparrisbroccoli (Bellaverde) är en långstjälkad variant av broccoli. I detta recept serverar vi sparrisbroccoli med Labneh och en klick äkta grekisk yoghurt. Passar fint både som vegetariskt alternativ eller tillbehör till kött.
Ingredienser

1 knippe Bellaverde
2 dl frysta gröna ärtor
7-8 Labnehbollar
1 dl Larsa Grekisk yoghurt
Smör
Olivolja
Flingsalt
Chiliflakes

Gör såhär
  1. Koka upp vatten och låt Bellaverden koka i 2-3 minuter. Häll även i frysta ärtor den sista minuten.
  2. Hetta upp en stekpanna med smör och olivolja.
  3. Stek Bellaverden och ärtorna tills de mjuknat något.
  4. Tillsätt en nypa salt innan du lägger serverar.
  5. Addera Labnehbollar, toppa med grekisk yoghurt och strö över chiliflakes för lite extra hetta.

Relaterade recept

Med Larsa får du tillgång till en hel värld av spännande recept och färgstarka maträtter. Upptäck dina favoriter!
Äkta grekisk yoghurt

Hitta din favoritsmak