Stekt grillost med balsamvinäger och honung
- Tid: 15 min
- Portioner: 4
- Nivå: Lätt
Upptäck smaken av sommaren med vår grillost, glaserad med en söt och syrlig blandning av balsamvinäger och honung. Perfekt som förrätt eller tillbehör till grillkvällen!
Ingredienser
1 frp Larsa grillost eller halloumi
2 msk balsamvinäger
1 msk honung
1 st vitlöksklyfta, riven
Peppar efter tycke och smak
Gör såhär
1. Skär osten i 1 cm breda skivor
2. Blanda samman övriga ingredienser i en skål
3. Pensla blandningen över ostskivorna
4. Hetta upp olja i en stekpanna på medelvärme
5. Stek osten tills gyllene, ca 2-3 minuter per sida
Servering
Ät som de är eller som tillbehör till sallad eller grillat. Går även utmärkt att tillagas i airfryer eller på grillen!
Följ oss på Instagram!